Wat is Vetapp?
Vetapp is de vervanging van het bestaande bezoekformulier dat de varkensarts gebruikt bij het uitvoeren van een bedrijfsbezoek. In plaats van de constateringen op papier te schrijven en deze vervolgens op te slaan in een grote archiefmap, worden de constateringen ter plekke vastgelegd op een iPad en opgeslagen in de Vetapp Cloud. Met behulp van moderne software wordt deze informatie op een slimme manier gebruikt om te communiceren naar de boer en hem van advies te voorzien.

Ontzorgen
Vetapp is een totaaloplossing, bedoeld voor iedere varkensarts met visie en liefde voor zijn vak. Vetapp is niet te vergelijken met "een appje uit de app store", maar is een met zorg samengesteld compleet product, bestaande uit de volgende onderdelen:

- De iPad app "Vetapp"
- Onbeperkt toegang tot de "Vetapp Cloud"
- Gebruik maken van de SUVITA Gezondheidsindex
- Eerste klas ondersteuning bij het gebruik van Vetapp
- Jaarlijkse cursus met en door andere varkensartsen
- Toegang tot toekomstige functionaliteiten

Vetapp is een waardevol instrument voor de varkensarts en levert waardevolle stuurinformatie op voor de varkenshouder.

Wilt u meer weten over Vetapp? Neem dan vrijblijvend contact op met de servicedesk via het contactformulier of met een van onze medewerkers. Klik op "Contact" (rechtsboven).

Abonnement afsluiten
Wilt u direct een abonnement afsluiten? Neem dan contact op met de servicedesk via het contactformulier of met een van onze medewerkers. Klik op "Contact" (rechtsboven).